Post-FRA 2012

Una vegada finalitzat el 18é FRA, i complida la majoria d’edat, l’Ajuntament d’Alaquàs agraïx la participació de tots i totes els que formareu part d’aquesta darrera edició.

El FRA ha estat un any més una aposta musical gratuïta i tot un referent pel que fa a festivals de les seues característiques a la Comunitat Valenciana. L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat un gran esforç econòmic per tal de seguir formant part de l’escena musical de la Comunitat Valenciana.

El cartell va estar encapçalat pels gallecs CatPeople i els grups valencians Polock, Wau y los Arrrghs i Crimentales. Completaren el cartell els grups Supermosca i Metropol triats el passat dissabte 30 de juny en la final del PREFRA 2012, una iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs i de l’associació aFRA per a triar el cartell obrint la participació a totes les formacions musicals valencianes que ho desitjaren
Esperem tornar el proper any 2013.

L’organització.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *