Ganes de FRA 2016

GATILLAZO encapçalarà enguany la XXII edició del Festival Rock d’Alaquàs. L’agrupació, originària de Salvatierra (Àlaba) i referent nacional de la música punk, va ser creada a 2004 i està conformada per Evaristo (vocal), Txiki i Angelito (guitarres), Mikel (baix) i Tripi (bateria). Gatillazo actuarà en viu a la localitat d’Alaquàs, on donaran a conèixer algunes cançons del seu últim disc “Cómo convertirse en nada” que conté 14 temes. Segons el crític musical pamplonès, J. Óscar Beorlegui, el darrer àlbum de la banda canta  ‘contra la careta de la paz social, contra el falso y artificial mito de la eterna juventud o contra los tertulianos (…)’.

El Tío de la Careta i The Fuzzy Clouds seran els companys d’escenaris del grup alabés. El grup alaquaser EL TÍO DE LA CARETA està format per 9 músics, algun d’ells procedeix de la Unió Musical d’Alaquàs. És la música i la fusió d’estils allò que caracteritza al conjunt des del Reggae, passant pel Rock fins arribar a l’Ska o el Funk. El Tío de la Careta ha tingut l’oportunitat de traslladar el seu ritme a diversos festivals reconeguts d’Espanya com l’Arenal Sound (Burriana, Castelló), Viña Rock (Villarrobledo, Albacete), Rockejat (Torrent), entre altres. A més, el conjunt ha tingut l’ocasió de traure a la llum un nou projecte “Levantando los pies del suelo”, un treball de 13 temes on col·laboren bandes prestigioses a nivell nacional com La Raíz, La Gossa Sorda, VaDeBo i Eskorzo.

THE FUZZY CLOUDS va ser la primera confirmació ja que va proclamar-se com la banda guanyadora del concurs PreFRA 2016. El grup valencià està inspirat per la creativitat, so i esperit de l’indie-punk i rock iniciat per grups com Fugazi o Dinosaur Jr.

One thought on “Ganes de FRA 2016

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *