EL TIO LA CARETA al FRA 2016

El Tio la Careta és un grup valencià format per 9 músics, algun d’ells procedents de la Unió Musical d’Alaquàs. Amb lletres que parlen d’actualitat i de la realitat sociopolítica, la seua música destaca per cantar per un món millor, per una societat igualitària i justa. El seu estil va des del sentiment del reggae, a la intensitat del rock, ska i funk. La seua energia l’han portat a gran part dels festivals més prestigiosos del territori nacional i autonòmic com el Viña Rock, el Arenal Sound, el Rockejat o el Festival Rock d’Alaquàs.

Precissament en aquests moments es troben presentat el seu nou projecte “Levantando los pies del suelo” al Viña Rock. Un nou projecte on es plasma la maduresa musical i experiencial assolida al llarg de la seua trajectòria i que compta a més amb diverses col·laboracions de prestigioses bandes del panorama nacional com la Gossa Sorda, la Raíz, VaDeBo i Eskorzo.

Més informació:

http://eltiolacareta.com/wp/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *