GATILLAZO AL FRA 2016.

portada Gatillazo CCEN

El grup Gatillazo estarà enguany al cartell del Festival Rock d’Alaquàs que cada any celebra l’Ajuntament d’Alaquàs en el mes d’agost. El Consistori ha tancat ja les negociacions amb la que serà una de les bandes principals d’aquesta nova edició que combinarà un any més grups de reconegut prestigi nacional amb la participació de grups valencians.

 

Gatillazo serà un dels plats forts d’aquesta nova edició. Un grup espanyol de música punk procedent de Salvatierra (Álava) i creat en 2004 per Evaristo, excantant de La Polla Records . Hui precisament es presenta el seu nou disc anomenat “COMO CONVERTIRSE EN NADA” . El sisé CD d’aquest grup que veu la llum tres anys després de l’anterior, Siglo XXI.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *